:

Szerző: Koi Tamás

2024. szeptember 6. 09:45

Állampolgárságod: digitális

Szeptember elején elindult a Digitális Állampolgárság Program, ami sokkal többet jelent a digitalizált okmányoknál. A program hátteréről és a mögötte álló fejlesztésről beszélgettünk az IdomSoft vezérigazgató-helyettesével.

Elindult a Digitális Állampolgárság Program, azaz a DÁP, mely a jövőben várhatóan az egyik legnépszerűbb mobilos e-közigazgatási felületté nőheti ki magát, abszolút kulcsszerepet szánva a ma már szinte minden állampolgárnál ott lévő okostelefonoknak.

A programról eddig többnyire szakpolitikusok nyilatkoztak, mi viszont a fejlesztőcégtől, az IdomSofttól hívtuk el a projektért felelős vezérigazgató-helyettest, Bányai Zsoltot, aki beszélt nekünk többek között az indulással elérhető funkckókról, a jövőbeni tervezett újdonságokról és arról is, milyen együtt dolgozni egy ilyen projekten a piaci szereplőkkel.

Az adásban elhangzott hivatkozások a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk, és a többi hallgatóval. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a YouTube csatornánkon, és immár a YouTube Music-on is.

Az őszi szezonnyitó kraftie karrier-meetup október 2-án - online és fizikai formában is.

a címlapról

CLAUDE

1

Vállalati előfizetéssel erősít a Claude

2024. szeptember 5. 14:25

Jön a Claude Enterprise, amivel az Anthropic versenyképesebbé válik a piacon egyértelműen vezető OpenAI ChatGPT Enterprise szintjével szemben.