Szerző: Bőle György

2024. augusztus 16. 10:38

Magam ura leszek

Egy sikeres informatikai karriert nem csak munkavállalóként lehet megvalósítani. A 38. adásban a szabadúszók, vállalkozók, startuperek világába mártóztunk.

Sokan félnek az önállósodástól, aminek a gyökerei a magyar néplélekbe vannak kódolva, sokan pedig jócskán alábecsülik ennek a pályaívnek a kihívásait. A témának kivételesen mi is alanyai vagyunk, de azért hívtunk két releváns vendéget is. A vállalkozói létforma előnyeiről és hátrányairól beszélgettünk Megyesi Péterrel, a LeanNet egykori alapítójával, és Papp Lajossal, exitelt startuperrel, szabadúszó DevOps trénerrel.

Az adásban elhangzott hivatkozások a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk, és a többi hallgatóval. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a YouTube csatornánkon, és immár a YouTube Music-on is.

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról