Szerző: Koi Tamás

2024. június 21. 09:51

Így múlik el a Google dicsősége

A Google keresője a globális internet megingathatatlannak tűnő állócsillaga, ám a cég legnépszerűbb terméke mintha veszített volna régi fényéből, az új fejlesztések kapkodósak és már szinte senki nem tudja a vállalatnál, hogyan működik pontosan a core termék.

Izgalmas korszak vár az internetes keresésre, melynek jövőjére az AI Overview révén nemrég némi rálátást engedett a világ legnagyobb internetes keresőszolgáltatója, a Google.

De vajon tényleg úgy felforgatja-e a piacot a mesterséges intelligencia, ahogy arra szakemberek számítanak, mit mond erről a Google és hogy látja mindezt a SEO szakma? Illetve megállja-e a helyét az a megállapítás, hogy a Google kereső az AI nélkül is hanyatlásnak indult már évekkel ezelőtt?

És ha már Google kereső, ebben a weekly adásban vendégünk, Papp Gábor online marketing és SEO szakértő fontos részletekbe avat be azokkal a május végén kiszivárgott belsős anyagokkal kapcsolatban, melyek egészen új megvilágításba helyezik a Google keresőalgoritmusának a működését.

Az adásban elhangzott cikkek, videók, tartalmak a Discord csatornánkon érhetők el, ahol még beszélgetni is tudsz velünk, és a többi hallgatóval. Adásainkat megtaláljátok a SoundCloudon, a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, és a YouTube csatornánkon is.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról