:

Szerző: Kovács Attila

2001. április 18. 17:32

Újabb Matroxos találgatásokat és egy biztosnak mondható terméknevet hozott nekünk a nyuszi

A tegnapelőtt kiadott Matrox Windows 2000 driverekben a szemfüles szemlélődők új termékek neveit vehették észre:
  • G550 prototype
  • G550 Engineering Board
Azt tudni kell, hogy ezeket a neveket ezidáig nem lehetett megtalálni egyik meghajtóprogramban sem. Vajon a G550 spekuláció mégiscsak igaznak bizonyul, és lesz ilyen nevű termék? Az NDA-val rendelkezők most bólogatnak... Hát reméljük a legjobbakat, viszont azt azért nem szabad elfelejteni, hogy egy évvel ezelőtt a G800-zal kapcsolatos találgatások is egy hasonló driverkiadás után kezdték el a netet körbejárni, bár abból egyelőre nem lett semmi.

A szkepticizmusunkat félretéve azért érdemes odafigyelni e két "termék" nevére: prototype és Engineering Board. Számomra nagyon úgy tűnik ezekből az elnevezésekből, hogy már létezik a kártya, és nagy valószinűséggel már tesztelik is.

Most jön a legérdekesebb dolog: mit is fog tudni a kártya? Hát sajnos azt kell mondanom, hogy senki sem tudja biztosan, ugyanakkor azok az emberek, akik tudnak valamit, azt mondják, hogy "mindenképp érdemes várni". Vajon a következő Matrox kártya egy komolyabb vas lesz új szabványok, technológiák támogatásával, vagy csak egy frissített G450? Ha lehet hinni azoknak az embereknek, akik hallottak már valamit, de a szájukra az NDA tesz lakatot, akkor azt kell mondanom, hogy az előbbi. Mik is ezek az új szabványok és technológiák? Ezt kedves olvasóink fantáziájára bízom, bár nem lesz nehéz kitalálni.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.