:

Szerző: tm

2001. április 12. 00:42

A Microsoft leszámolása Gem Gézával

Hulljanak hát a bánat könnyei!

Hulljanak hát a bánat könnyei! Mindannyiunk kedvence, a Microsoft irodai programcsomagjának antihőse, a hírhedt gémkapocs végre nyugdíjba vonul. Az Office XP már Géza szolgálatai nélkül kedveskedik a felhasználóknak.

A döntés valószínüleg magát a Microsoftot is komoly lelki válságba sodorhatta, mert az esemény alkalmából külön weboldal gondoskodik a segítőkész irodai asszisztens utolsó napjainak bearanyozásáról.

Géza Mi több, kicsi gémkapcsunk most válik csak igazán első számú nemzeti ereklyévé. A sértett önérzetében is méltóságot gyakorló Gem Géza ugyanis panaszos hangon ecseteli, hogy korábbi munkaadója vadonatúj irodai szoftvere már annyira fejlett és könnyen használható, hogy az ő kitartó munkájára már nem lesz szükség. A hangnem drámaisága fokozza a kisember szélmalomharcának tragikomikusságát a nagy multicégek erejének ellenében.

De hősünk hűséges a céghez: vidáman dalra fakad és táncfigurákat lejt, különösebben nincs letörve. A látogatók még javaslatot is tehetnek a Microsoftnak, hogy milyen munkakörben látnák szívesen Gézát.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.