:

Szerző: Kovács Attila

2001. március 29. 06:57

A Dell még egy számítógépébe választható a Matrox Millennium G450 videokártya

A Matrox tegnap bejelentette, hogy a Dell az OptiPlex GX400 számítógép több monitoros változatához a Matrox Millennium G450 videokártyáit szereli.

A Matrox tegnap bejelentette, hogy a Dell az OptiPlex GX400 számítógép több monitoros változatához a Matrox Millennium G450 videokártyáit szereli.

Főképp a vállalati felhasználóknak gyártott GX400-as gépek az eddigi leggyorsabb OptiPlex rendszerek. A GX400 induló listaára 1299 dollár. Ezeket a gépeket Intel Pentium 4 1400Mhz-es processzorral, akár 2GB RDRAM-mal szerelik és a válaszható videokártyák között megtalálható a Matrox Millennium G450 32Mb AGP videokártya is, mely a világ leggyorsdabb és legjobb minőséget nyújtó Windows gyorsítókártyája.

"A Matrox díjnyertes DualHead technológiája segítségével a Matrox G450-el szerelt gépek továbbra is a vállalati felhasználók elsődleges választása marad" - nyilatkozta Karman Ahmed, a Matrox Graphics Inc. egyik vezető beosztású alkalmazottja. "A DualHead segítségével lehetőség van rá, hogy egy dokumentumot két képernyőn szétosztva szerkesszünk vagy, hogy a futó alkalmazások ablakait a két képernőny elrendezve lássuk, így a DualHead segítségével növelhetjük a produktivitást és megkönnyíthetjük az adatok kezelését."
Ideális választás az üzleti felhasználóknak, mivel a DualHead a legfejlettebb több képernyőt támogató technológia a piacon, és ez az egyetlen egychipes megoldás, mely teljesértékű többképernyős üzemmódot támogat Windows 2000 alatt. A megjelenítők nyolc különböző konfigurációjával és az 5 DualHead lehetőséggel a DualHead lehetőséget nyújt arra, hogy a vállalati felhasználók választhassanak az analóg vagy digitális katódsugárcsöves illetve folyadékkristályos monitorok és a televíziók között.

[Sajtóközlemény]

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.