:

Szerző: Vörös Péter

2001. március 28. 23:54

Gyártásra kész SharePoint Portal Server - A legnagyobb rendszerintegrátorok támogatják a gyors bevezetést

[Microsoft] A világ vezető rendszerintegrátorai ma hivatalos állásfoglalásban megerősítették, hogy készek olyan megoldások és dedikált szolgáltatások kifejlesztésére, melyek révén minél hamarabb megoldható a SharePoint Portal Server nagyvállalati környezetekben történő bevezetése. A nyilatkozattevők között szerepel többek között a Compaq, Unisys, Honeywell, a Dell Computers, a Cap Gemini Ernst&Young és a Hewlett Packard. A bejelentés egybeesik a Microsoft hivatalos közleményével is, mely szerint befejeződött a SharePoint Portal Server fejlesztési ciklusa, s megkezdődhet a termék gyártása. A portál szerver megjelenésére késő tavasszal lehet számítani.

A SharePoint Portal Server olyan rugalmas nagyvállalti portálmegoldás, mely felkutatja és tartalomjegyzékbe veszi a legfontosabb nagyvállalati tartalomforrásokat és azt minden vállalati felhasználó számára elérhetővé teszi egy meghatározott felhasználói felületen. Az új szerver a Microsoft kutatóközpontja által kifejlesztett nagyvállalati szintű kereső funkcionalitást egyesíti az integrált dokumentumkezelő eszközökkel és a rugalmas, könnyen testre szabható nagyvállalati portrál képességekkel.

A munkahelyi felhasználók elkészíthetik saját személyes irányítópuljukat (dashboard) mely révén nyomon követhetik azokat az információkat, melyekre rendszeresen szükségük van, mint pl. az Outlook postafiókot, naptárat vagy a web partokon elérhetővé tett fájlokat.

A Microsoft széleskörű fejlesztő és tesztelő periódus, s a szoftvergyártó belső intranetes hálózatán történt bevezetés után bocsátotta a gyártósorokra a SharePoint Portal Servert.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.