:

Szerző: Vörös Péter

2001. március 20. 20:49

A Microsoft BizTalk Server 2000 elnyerte az eWeek Analyst's Choice díját

[Microsoft] A Microsoft BizTalk Server 2000 elnyerte az eWeek hőn áhított Analyst's Choice díját. Az információ-technológiai iparág Grammy-díjának számító elismerést a múlt héten nyerte el a Microsoft terméke, miután az eWeek lelkes hangulatú technológiai elemzést tett közzé a nemrégiben forgalomba hozott BizTalk Server 2000-ről.

Az eWeek véleménye szerint azok a vállalatok, melyek azt remélik, hogy az XML lesz az adatforgalom "lingua franca"-ja, biztosak lehetnek benne, hogy a legtökéletesebb tolmács számukra a BizTalk Server 2000 lesz. A termék a leghatékonyabb és legintuitívabb eszközöket kínálja az XML-ben írt adatok létrehozására, menedzselésére, valamint disztribúciójára - ezért is esett e termékre az elemzők választása.

Az eWeek évente csak alig néhány Analyst's Choice díjat adományoz, így igazi büszkeség, hogy a Microsoft terméke, alig két hónappal megjelenése után elnyerte e rangos kitüntetést.

A díj egyúttal hivatalos és független megerősítése annak, hogy a Microsoft a nagyvállalati szektor számára is széleskörű, XML-alapú integrációt, valamint megoldásokat képes szállítani, melyekkel garantálható a vállalatok üzleti kommunikációjának zavartalansága, biztonsága, azaz teljes sikere.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.