Szerző: Bodnár Ádám

2001. március 1. 15:10

Nem lesz zökkenőmentes a Mac OS X megjelenése

[ZDNet] Az Apple a januári Macworld kiállításon jelentette be , hogy régen várt új operációs rendszere az OS X március 24-én kerül az üzletekbe. A rajongók már türelmetlenek, és bár a béta tesztelés sikeresen lezajlott, az új szoftver kezdetben mégsem lesz mindenben tökéletes.

[ZDNet] Az Apple a januári Macworld kiállításon jelentette be, hogy régen várt új operációs rendszere az OS X március 24-én kerül az üzletekbe. A rajongók már türelmetlenek, és bár a béta tesztelés sikeresen lezajlott, az új szoftver kezdetben mégsem lesz mindenben tökéletes.

A Mac OS X termékmenedzsere Ken Bereskin szerint eleinte a DVD-lejátszás nem fog működni az OS X operációs rendszer futtató gépeken, valamint valószínűleg az iTunes és az iMovie programokat sem tartalmazza majd a március 24-én piacra kerülő OS X.

A hivatalos megjelenés napján az OS X angol, japán, francia, német, olasz, spanyol és holland nyelvű verziója lesz elérhető, a többi nyelvekre egészen két-három hónapot kell majd várni.


Mac OS X: március 24-én a boltokban

Közben a januárban útjára indított OS 9.1 operációs rendszer igazi sikerré nőtte ki magát, Bereskin szerint több, mint negyedmillió Mac felhasználó töltötte le a frissítést.

a címlapról