:

Szerző: mz

2001. február 28. 10:14

80 millió eurós hitelt vett fel fejlesztésekre a PanTel

[Mmd] A PanTel Távközlési és Kommunikációs Rt. a mai napon 80 millió eurós hitel felvételét jelentette be. A Magyarországon meghatározó távközlési vállalat a kölcsönt középtávú üzletfejlesztési beruházásainak finanszírozására kívánja fordítani.

A hitelkonstrukciót a CIB Közép-európai Nemzetközi Bank Rt. és a Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. vezette hitelező konzorcium dolgozta ki. A hitelszerződés aláírására február 26-án került sor.

A hat év lejárati idejű hitelmegállapodás a PanTel Rt. további növekedésének finanszírozásában segíti a vállalatot. Az 1998-ban történt alapítása óta a vállalat az alaptőkéből fejlesztette országos gerinchálózatának kiépítését, valamint ez alapozta meg szolgáltatási portfóliójának kialakítását. A részvényesek bizalmának, illetve a PanTel Rt. megalapozott üzleti stratégiájának köszönhetően a vállalat sikeresen állt helyt a magyar távközlési piacon, és immár külső források bevonásával haladhat tovább a növekedés útján.

A PanTel Távközlési és Kommunikációs Rt. 1998 óta aktív szereplője a magyar távközlési piacnak. 3700 km hosszú, világszínvonalú országos optikai hálózata segítségével szolgáltatási portfóliójában korlátlan kapacitást és sávszélességet kínál ügyfeleinek. A PanTel Rt. jelenleg közel 500 vállalati ügyfél számára biztosítja magas színvonalú üzleti kommunikációs szolgáltatásait (WorldConnect, International Frame Relay, PanLine International, PanConnect, PanLine, PanPlace, PanBreak, és IP alapú hangszolgáltatások) Magyarországon.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.