:

Szerző: Vörös Péter

2001. február 14. 08:26

Gyártásra kész a Microsoft Application Center 2000

[Sajtóközlemény] Hamarosan elkezdődik a Microsoft Application Center 2000 sorozatgyártása. A Microsoft .NET Enterprise Server családjának kulcsfontosságú terméke, a Windows 2000 operációs rendszerre épülő alkalmazások telepítési és felügyeleti eszközeként, jelentősen megkönnyíti a szoftverek skálázhatóságát. Az Application Center olyan eszközökkel rendelkezik, melyek biztosítják a webes alkalmazások kezelését, ellenőrzését, valamint az egyenletes terheléselosztást. Ezen túlmenően jelentősen egyszerűsítik az újabb alkalmazások szerverfürtökön történő bevezetését.

Tények röviden az Application Center-ről:

  • Egyszerű alkalmazás definíció: Az alkalmazások beállításai, komponensei és tartalmát lehet ebben a listában elmenteni, így könnyebbé válik a felügyelet és a telepítés.
  • Alkalmazás terheléselosztás: A teljesítményt nagy mértékben lehet növelni a terhelés teljes fürtön belüli elosztásával. Ezt a lehetőséget a hálózati és a komponens terheléselosztás egyszerűsített és központosított felhasználásával lehetett elérni.
  • Hibatűrés: Az alkalmazások zavartalanul futhatnak, bármilyen hardver vagy szoftver hiba esetén.
  • Alkalmazások telepítése: Egész alkalmazások klónozhatók egyik kiszolgálóról a másikra. Ez kihasználható az alkalmazás életciklusának támogatására: a fejlesztés, tesztelés, telepítés és a termelés fázisaiban.
  • Alkalmazások szinkronizációja: A rendszeren belüli alkalmazás másolatok adatai, konfigurációi, komponensei, szinkronban tarthatók.
  • Valós idejű teljesítmény és állapotfigyelés: Egy vagy több kiszolgáló teljesítménye és eseménynaplója egy központi konzolról felügyelhető. Ez lehetővé teszi a rendszergazdák megelőző beavatkozásait.
  • a címlapról

    jogsértés

    39

    Bajban lehet az X az EU-ban

    2024. július 12. 13:21

    A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.