Szerző: mz

2001. január 3. 19:27

Az AOpen CD-írói sem rontanak el többé lemezt

Az AOpen America ma bejelentette új találmányát, mely mind a spanyolviaszhoz, mind a Sanyonak a Plextor CD-írókból már jól ismert Burn-Proof technológiájához rendkívül hasonlít.

Az új találmány a JustLink névre hallgat. Segítségével az optikai elven működő, például CD-meghajtók a jelenleginél nagyobb sebességű adatrögzítésre lesznek képesek, illetve kevesebb hibával végezhetik az eljárást, így gondtalan műveletté téve a CD-írást a felhasználók számára. Az első meghajtó, mely támogatja majd az új technológiát, az AOpen CRW1232 meghajtója lesz, melyet hamarosan kapni is lehet.

A JustLink elsősorban 12x vagy gyorsabb CD-írásnál lehet hasznos. Ha a felhasználó a CD készítése mellett más feladatra is használni kívánja gépét, előfordulhat, hogy a CD-író buffere kiürül, és nem tudja elegendő adattal kiszolgálni a készüléket. A hasonló alulcsordulások káros, a CD-lemezt a szemetesbe juttató hatását úgy lehet elkerülni, hogy a készülék felfüggeszti a lemez írását, majd ha újra elegendő adat áll rendelkezésére, folytatja azt. A már meglévő hasonló technológiákkal szemben a JustLink nem 20-40 mikron, hanem mindössze 2 mikron rést hagy az írás újraindításakor.

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról

részvény

1

Kiszállt az Arm-ból az Intel

2024. augusztus 14. 10:49

A részvénypiaci manőver alapvetően jól illik az átstrukturálási folyamatba.