:

Szerző: Koi Tamás

2024. október 22. 10:40

A Yettel is elkezdett háztartásokban gondolkodni

A Yettel Magyarország is elérhetővé tette ügyfeleinek a távközlési piacon régóta létező, zömében mobil- és vezetékes lábbal egyaránt rendelkező szolgáltatók által kínált kedvezményes csomagajánlatokat.

Mobil, otthoni internet és tévéelőfizetések kvázi tetszőleges összevonásával a Yettel Magyarországnál is megjelent az a csomagajánlat, mely a konvergens, vezetékes- és mobil lábbal rendelkező szolgáltatóknál már régóta elérhető. 

A Full néven érkező új csomagajánlat ugyanarra a koncepcióra épít, mint a Telekom Magenta 1-e vagy a Vodafone One, vagyis több mobil- és otthoni szolgáltatás összevonásával különböző mértékű kedvezményt kínál az előfizetőknek.

Ennek a kedvezménynek a mértéke elérheti a 15-30%-ot is, ugyanakkor nem lehet minden tarifát bevonni a kedvezménycsomagba, csak az úgynevezett kiemelt (Prime) mobilelőfizetéseket. 

yettel_jolatni

Kihalnak-e a hagyományos üzemeltetők?

Az üzemeltetői szakmát számos nagyon erős hatás érte az elmúlt években.

Kihalnak-e a hagyományos üzemeltetők? Az üzemeltetői szakmát számos nagyon erős hatás érte az elmúlt években.

A Yettel Full esetében nem kötelező, hogy mind a három szolgáltatástípus – mobilelőfizetés, TV és otthoni internet – szerepeljen a csomagban, sőt a szolgáltatások bármely kombinációjával, már két előfizetéssel elérhető a kedvezmény; akár két mobilelőfizetéssel (bármely Yettel Prime-mal), vagy akár két otthoni internettel (bármely OtthonNettel).

Szafonov Olga, a Yettel Magyarország kereskedelmi igazgatója a szolgáltató mai sajtótájékoztatóján elismerte, hogy a Full a konkurencia után egy évtizeddel érkezett a piacra, ám a cég a konkurens megoldásoknál egy jóval rugalmasabb, modernebb csomagajánlattal igyekezett most piacra lépni.

A Yettelnek nem számít a csomagban lévő szolgáltatások jellege és az sem, hogy ki és hol használja a konkrét előfizetést - akár szomszédok vagy barátok is összeállhatnak egy Full csomagba, illetve a bundle-be bevonhatók a Yettel TV mellett streamingelőfizetések is (a Yettelnél egyelőre csak a Max).

Bővítjük iOS- és Android-fejlesztői csapatunkat, ahová több új kollégát is keresünk. Dolgozz velünk nemzetközi csapatban, a legismertebb gyorséttermi lánc alkalmazásain.

a címlapról