Szerző: Koi Tamás

2024. október 2. 13:51

Rövidesen gyártásba kerül az új, elérhető árú iPhone

Előreláthatóan a jövő év első negyedévében piacra kerülhet az iPhone-sorozat új, középkategóriás tagja, az iPhone SE frissített változata, melynek gyártása a következő hetekben kezdődhet.

Éppen csak megjelentek a boltokban az iPhone 16 sorozat tagja, de már újabb okostelefon piacra dobását készíti elő az Apple. Az új iPhone SE a Bloomberg riportja szerint a tervezett menetrend szerint, 2025 elején kerülhet forgalomba, akárcsak a frissített iPad Air tabletek.

A lap forrásai szerint a V59 kódnevű iPhone SE gyártása a következő hetekben kezdődik majd, az újdonság pedig az akkor már hároméves, 2022-es variánst fogja váltani a sorban, ebben a szériában is szakítva az ikonikus Home gombbal, mely a legelső iPhone-ok dizájnját idézte.

iphone_14
az új SE az iphone 14-hez hasonlít majd

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x)

Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x) Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Az új, 2025-ös iPhone SE ezzel szemben már az egész előlapot beborító kijelzővel rendelkezik majd, akárcsak a hagyományos szériáknál, melyek az iPhone 8-at követően dobták a készülék előlapjának aljába épített gombot. Az újdonság dizájnja várhatóan az iPhone 14-et (a sima változatot) idézi majd, leszámítva a hátsó kameraszigetet.

A frissített középkategóriás iPhone a pletykák szerint támogatni fogja az iOS18-cal (pontosabban annak későbbi, 18.1-es verziójával) érkező Apple Intelligence funkciók túlnyomó részét. Az ehhez szükséges számítási kapacitást a pletykák szerint az iPhone 16-ba került A18 rendszerprocesszor fogja biztosítani.

Mindez egyben azt is jelentheti, hogy az iPhone SE fogyasztói árán jó eséllyel kénytelen lesz majd emelni az Apple, igaz, nem biztos, hogy ez az áremelés minden régióban érvényesül majd (a 2022-es iPhone SE ára 199.999 Ft-ról indul a hivatalos értékesítési csatornákon Magyarországon).

Az irodai visszatérés folyamata immár mindenki számára érzékelhető az IT-ban, ahogy a vele járó kölcsönös, vélt vagy valós érdeksérelmek is. A 41. adásban darázsfészekbe nyúlunk.

a címlapról

0

Megjelent a Microsoft Office 2024

2024. október 2. 12:23

Megvásárolható a hétköznapi fogyasztók számára is hozzáférhető irodai programcsomag új kiadása.