Szerző: Koi Tamás

2024. augusztus 15. 10:25

Modernizálja online fizetőfelületét az OTP Mobile

Letisztultabb és modernebb felülettel látja el az OTP Mobile hazánk legnépszerűbb online fizetési felületét, melyet jelenleg több tízezer hazai webshop használ.

Nyár végétől megújult SimplePay online fizetési felülettel találkozhatnak a vásárlók egy-egy webshopos megrendelés vagy internetes számlafizetés során. Az OTP Mobil ugyanis 5 év és több mint 400 millió tranzakció után, most teljesen megújítja az általa fejlesztett és üzemeltetett platformot - jelentette be a cég csütörtökön.

A jelenleg nagyjából 28 ezer hazai webáruház által használt SimplePay fizetési felület a legnépszerűbb online fizetési megoldás hazánkban, melynek újrarajzolása a hasonló néven futó SimplePay applikációk megújítása után válik esedékessé és október végéig zárul le, így egy rövid átmeneti időszakban a megszokott és az új felületekkel is találkozhatnak a felhasználók (a SimplePay applikáció esetében egyébként a mai napig lehet használni a régi és az új verziót).

A fejlesztőcég szerint a felhasználók számára a legszembetűnőbb változás, hogy a lekerekített grafikus elemeknek és színhasználatnak hála sokkal letisztultabbá és modernebbé válik a felület, illetve egyes funkciók csempés elrendezést kapnak.

simplepay_new

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig

Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Az online fizetési platform szeptembertől egy új opciót is kínál a vásárlóknak: a qvik gyorsfizetési lehetőséget. A szeptemberben startoló szolgáltatás a Magyar Nemzeti Bank és a Giro iránymutatása alapján készült, célja pedig, hogy a piacon egységes azonnali fizetési megoldásokat tegyen elérhetővé. A SimplePay-en keresztül a vásárlók hamarosan ezekkel a QR-kódon, deeplinken és NFC-n alapuló azonnali fizetési megoldásokkal is találkozhatnak majd.

Ezzel összesen – a kereskedői és az ügyféligényekre reflektálva – tucatnyi fizetési mód áll a felhasználók rendelkezésére a fizetési folyamat véglegesítésére a SimplePay online fizetési rendszerében. Ezek között helyet kapnak például a kártyás, a mentett kártyás, a SZÉP-kártyás és a különböző wallet megoldások is. A fizetési opciókra vonatkozó funkciólista október végére lesz teljes, a népszerű, Simple-fiókos mentett kártyaadatokkal történő fizetési lehetőségek is ekkortól válnak teljeskörűvé - számol be a cég.

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról