Szerző: Koi Tamás

2024. augusztus 12. 09:16

Nem kapnak számlát októberben a Digi előfizetői

Idén novembertől változtat eddigi számlázási gyakorlatán a Digi Távközlési Kft., az év utolsó előtti hónapjától több százezer előfizetőnek a tárgyhónapban kell majd a havi előfizetési díjat megfizetnie.

Javában zajlik a 4iG csoportnál a korábban megszerzett távközlési érdekeltségek integrációja, működésük átalakítása, melyet most egy újabb, ezúttal a Digi Távközlési Kft. számlázási rendszerét érintő változás kísér.

A szolgáltató több százezer előfizetője eddig úgy kapta meg a havi számláját, hogy a következő havi előfizetési díjat előre kellett kifizetnie, a tárgyhót megelőző hónap forgalmi díjaival (jellemzően telefonhívások percdíjai) együtt, a fizetési határidő pedig egységesen a tárgyhó utolsó napja volt.

digi_szamlazas_2024
forrás: digi Kft.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig

Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Könnyed nyári mix a felmondástól a vidéki IT bérekig Ezúttal rengeteg IT karrierrel kapcsolatos témát érintettünk. Ti kérdeztetek, mi válaszoltuk a 37. kraftie adásban.

Ez változik novembertől úgy, hogy a Digi áttér a tárgyhavi számlázásra, azaz az előfizetők nem fizetik majd ki előre a következő havi előfizetés(eik) havi díját, ugyanakkor a tárgyhót megelőző forgalmi díjat értelemszerűen továbbra is utólag fizetik majd. Szintén változik a számlák rendezésének módja azzal, hogy a fizetési határidő egységesen a tárgyhó 20. napjára módosul - tájékoztatta előfizetőit a cég az aktuális havi számlával. 

Az átállás velejárója egyben, hogy a digisek októberben egyáltalán nem kapnak majd számlát a szolgáltatójuktól, novemberben viszont számítani kell rá, hogy a megszokottnál valamivel többet kell fizetniük, hiszen egyszerre számlázza ki nekik a cég az októberi és szeptemberi forgalmi díjakat.

Amennyiben valamely számla kiállítását követően változik az előfizetői szerződés (pl. díjcsomag váltás, új szolgáltatás aktiválás vagy szolgáltatás lemondás), akkor a szerződésmódosítás hatályba lépését követően kibocsátott első számlán fog megjelenni az új fizetendő összeg - írja a szolgáltató.

a címlapról

suli

0

Kislány, bármi lehet belőled!

2024. augusztus 9. 08:39

Tízéves lett a Skool, mely állja a válságot a mesterséges intelligenciára pedig remek lehetőségként tekint.