:

Szerző: Koi Tamás

2024. június 26. 09:12

Már augusztusban jöhetnek az új Pixelek - hazánkba is

Az előzetes várakozásokhoz képest valamivel hamarabb, ősz helyett már a nyáron megérkezhetnek a Google új Pixel termékei. Az idei termékbejelentésnek első ízben lehet magyar szempontból is relevanciája.

Nem kell őszig várni az új Google Pixel okostelefonok és okosórák leleplezésére, a cég tőle szokatlan módon még a nyár során, augusztus közepén leránthatja a leplet az idei hardveres újdonságokról, legalábbis erre utal az angolszász sajtó számára tegnap kiküldött meghívó.

Az augusztus 13-i rendezvényt a Google Mountain View-i főhadiszállásán tartják majd, és bár a meghívóban konkrét termékről nem esik szó, a szöveggel együtt kiküldött teaser videó címe (AI... meet IX at Made by Google) meglehetősen sokat sejtet az esemény várható központi témáját, illetve termékét illetően.

00:15
 

AI… meet IX at Made by Google

Még több videó

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x)

Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Így segít a Lenovo felkészülni NIS2-re (x) Az érintettek számára ajánlott Thinkshield rendszer háromszintű védelmet nyújt.

Az új Pixel sorozat bemutatója a meghívó alapján hangsúlyozottan nem kizárólag a hardverre fókuszál, hanem a Google okostelefonokon futó mesterséges intelligencia alapú megoldásaira - az eseményen várhatóan ezen a téren is láthatók lesznek majd újdonságok.

Az új Pixel sorozat bemutatója, illetve piaci premierje idén első alkalommal lehet régiónk, illetve Magyarország számára is releváns. Az új széria egyes tagjai ugyanis magyarországi operátori kínálatba is bekerülhetnek - az exkluzív forgalmazási jogot a Pixelekre a Mobilarena korábbi tudósítása szerint a Yettel Magyarország szerezte meg.

A szakportál úgy tudja, hogy a Pixel 9 szériából legalább az alapmodell a hivatalos bejelentést követően azonnal megjelenik majd hazánkban az operátori csatornában.

a címlapról