Szerző: Bodnár Ádám

2000. november 17. 20:38

A telnet Magyarország Rt. megszerezte az ISO 9001 minősítést

A telnet Magyarország Rt. a hazai internetes cégek közül elsőként, 2000. november 8-án megszerezte az ISO 9001 szerinti minőségügyi rendszertanúsítványt. A független tanúsító cég a TÜV Austria volt, és a tanúsítvány kiterjed a cég minden tevékenységi körére, így a hozzáférés-szolgáltatásra, a tartalomszolgáltatásra, a webes fejlesztésekre, az online marketingre illetve a rendszeradminisztrációra és biztonságtechnikára is.

Négy sikeres év a hazai internet piacon, kiterjedt ügyfélkör, nagy projektek tucatjai tették indokolttá az immár 70 főt foglalkoztató cég számára a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet ISO 9001 minőségirányítási rendszer kiépítését és független tanúsíttatását.

A TÜV Austria szakemberei által végzett átfogó vizsgálat megállapította, hogy a telnet Magyarország Rt.-nél azok a munkafolyamatok, melyek hatással vannak az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások minőségére, dokumentált és átlátható módon működnek és a legmagasabb minőség elve a vállalat minden részlegénél minden pillanatban a legmagasabb prioritással érvényesül. Az ISO 9001-es tanúsítás az ügyfelek számára a minőség garanciáját nyújtja, amelyet a telnet Magyarország Rt. dolgozóinak felelősségteljes és precíz munkája biztosít. Ezt a munkát szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá. A vállalat minden munkatársa tisztában van azzal, hogy a magas szintű minőség nem egy elért állapotot jelent, hanem egy folyamatot: az állandó fejlődés és megújulás folyamatát.

a címlapról