:

Szerző: HIRDETÉS

2020. május 4. 19:28

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel

A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

Bár a globális koronavírus járvány sok szegmensben rendkívül fájdalmasan érintette a munkaerőpiacot, a nehéz időszakban is vannak szereplők, akik növekedni tudnak: ilyen a Gattyán György által alapított és tulajdonolt Docler is, amely irodáiba mintegy száz új fejlesztőt tervez felvenni, akiknek fizetése akár a havi bruttó 2,5 millió forintot is elérheti.

doclerhq02
A Docler budapesti székháza

A tavaly a Forbes listáján az ország legértékesebb magyar tulajdonú cégének ítélt Docler Holding a legjobb hazai szakembereket keresi, ehhez pedig a szegmensben egyébként sem alacsony bérekre is rálicitál. A vállalat bérsávjait a szektor felső 10 százaléka fölé pozicionálja, azokat pedig április végétől nyilvánosan meg is osztja hirdetéseiben.

A betöltésre váró helyekre a cég főként a kiterjedt tapasztalattal rendelkező, termékfejlesztésben jártas fejlesztők jelentkezését várja, akik a vállalat élő streaming technológiáira építő termékek, mint a LiveJasmin.com, a Jasmin.com vagy az Oranum.com fejlesztésében vesznek majd részt. A cég többek között a következő pozíciókba keres új munkatársakat:

hoodies

A Docler nem rejti véka alá a kompenzációkat, egy senior Product Owner vagy egy Engineering Manager fizetése akár havi bruttó 1,6-tól bruttó 2,4 millió forintig mozoghat. Ehhez ráadásul tetemes, akár havi több mint 100 ezer forint értékű béren kívüli juttatás is párosul, cafeteria, Medicover biztosítás, közös reggeli és egyéb programok, rendezvények formájában. Természetesen a hazai iroda mellett a Docler nemzetközi irodáiban is lehetőség van elhelyezkedni, beleértve a luxemburgi központot is.

A Doclernél mi ezt az időszakot sem a stagnálásra és a lassításra használjuk, hanem éppen ellenkezőleg! A fejlesztőcsapatunkat szeretnénk tovább bővíteni és még inkább megerősíteni olyan szakemberekkel, akik hasonlóan gondolkodnak, mint mi és a tökéletességre törekednek. Sok új projektet indítunk, amelyek kiszolgálásához a hazai piac legjobb fejlesztőire van szükségünk, akiknek a fizetés mellett olyan feltételeket tudunk biztosítani, amit nagyon kevesen. Többek között olyan szakmai kihívással is szolgálhatunk nekik, mint hogy az egyetlen olyan magyar weboldal fejlesztésében vehetnek részt, ami az ALEXA weboldalakat rangsoroló statisztikájában a TOP 50-ben foglal helyet – mondta Papp Károly a cégcsoport alapító társtulajdonosa.

A nyitott pozíciók részletes listájáért érdemes felkeresni a vállalat kapcsolódó oldalát.

[A Docler megbízásából készített fizetett anyag.]

Október 2-án kraftie karrier-meetup a teljesítménymérésről - online és fizikai formában is.

a címlapról

morál

5

Romlott a morál az SAP-nál

2024. szeptember 30. 10:08

A cég belső felmérésének eredményei vélhetően összefüggenek a januárban bejelentett leépítésekkel.