:

Szerző: Koi Tamás

2019. október 30. 13:46

Előleget ad dominósoknak a Telekom

A Magyar Telekom új, egyelőre promóciós jelleggel bevezetett szolgáltatása lehetővé teszi, hogy az ügyfelek akkor is használhassák a feltöltős mobiljukat, ha az egyenlegük elfogyott.

Új, egyelőre promóciós jelleggel kínált opciót vezet be a feltöltőkártyás ügyfelek számára a Magyar Telekom. A Domino Plusz lehetővé teszi, hogy az ügyfél akkor is használhassa az operátor néhány kivételt leszámítva összes szolgáltatását, ha az egyenlege egyébként lemerült - hasonló szolgáltatás a Vodafone-nál az SOS feltöltés, mely inkább egyszeri alkalmak esetén segíthet az ügyfeleknek. 

A Domino Plusz szolgáltatás a Domino SIM-en a szerződéskötéskor rendelkezésre álló ill. az univerzális egyenlegre feltöltött egyenlegek felhasználását követően használható, megelőlegezett egyenlegkeret biztosít a SIM rendelkezésre állási ideje alatt, mely a Mobil Vásárlás szolgáltatáson kívül minden, a mobilcég által nyújtott szolgáltatás igénybevételére felhasználható univerzális egyenleg. Az extra egyenlegkeret felhasználhatósági ideje megegyezik a SIM kártya rendelkezésre állási idejével. A megelőlegezett egyenlegkeret visszafizetésére és a tranzakciós díj megfizetésére az előfizetőnek 30 napon belül van lehetősége, mely az előfizető által történő következő Domino egyenleg feltöltés összegéből kerül levonásra. 

domino_fix

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Az így biztosított előleg pontos nagysága számos tényezőtől függ, kezdetben ez egyébként 650 forint, melyhez 100 forintnyi tranzakciós díj járul, vagyis aki a rendelkezésre álló keretét átlépve ki akarja használni az extra egyenleget, annak 750 forintot kell majd kvázi visszafizetnie a következő feltöltéskor. 

A Telekom emellett egy pontrendszerrel is kiegészíti a promóciót, így például határidőre történő visszafizetés esetén az előfizető 5 pontra jogosult, ha pedig elmulasztja a határidőt, 5 pont kerül tőle levonásra. A megelőlegezett egyenlegkeret maximális összege függ az előfizető által elért Domino Plusz szinttől (vagyis a gyűjtött pontok számától), továbbá a korábban igénybe vett egyenlegkeretek felhasználásának és a szolgáltatás használatának körülményeitől. Az előfizető által aktuálisan elérhető Domino Plusz egyenlegkeret minden esetben a Telekom alkalmazásban követhető nyomon, illetve a szolgáltatás kizárólag az applikációban aktiválható, más ügyfélszolgálati csatornákon keresztül nem.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.