Szerző: Barna József

2000. október 27. 18:35

Az Abit AU10 típusjelű hangkártyája elnyerte a Dolby minőségi tanúsítványát

Az Abit tegnapi sajtóközleménye büszkén számol be arról, hogy a cég által gyártott AU10 hangkártya - a mellékelt WinDVD programmal együtt - elnyerte a Dolby Laboratories minőségi tanúsítványát. Mint az ismeretes az AU10 kártya, melynek lelke a ForteMedia FM801 DSP, az Abit Home Theater System alapköve. Az audió gyorsító mind független 5.1, mind pedig S/PDIF kimenettel rendelkezik, s így egyaránt támogatja a valódi 5.1 csatornás és Dolby Digital AC3 hangzást. Az Abit Home Theater System további része még egy távirányító illetőleg egy 5.1 csatornás hangfalszett .

Az Abit tegnapi sajtóközleménye büszkén számol be arról, hogy a cég által gyártott AU10 hangkártya - a mellékelt WinDVD programmal együtt - elnyerte a Dolby Laboratories minőségi tanúsítványát. Mint az ismeretes az AU10 kártya, melynek lelke a ForteMedia FM801 DSP, az Abit Home Theater System alapköve. Az audió gyorsító mind független 5.1, mind pedig S/PDIF kimenettel rendelkezik, s így egyaránt támogatja a valódi 5.1 csatornás és Dolby Digital AC3 hangzást. Az Abit Home Theater System további része még egy távirányító illetőleg egy 5.1 csatornás hangfalszett.

[Forrás: email]

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról

részvény

1

Kiszállt az Arm-ból az Intel

2024. augusztus 14. 10:49

A részvénypiaci manőver alapvetően jól illik az átstrukturálási folyamatba.