:

Szerző: Ady Krisztián

2000. október 18. 20:09

A Parthus újabb generációs mobil-chipje

[FT.com] A Parthus Technologies, az ír félvezetőgyártó felfedte legújabb fejlesztésének részleteit. Az új mobil-chip - melyet a Psion-nal közösen fejlesztett, s mely a Motorola következő generációs eszközeiben, a Smartphones-okban is meg fog jelenni - teljeskörű megoldást kíván nyújtani a hordozható eszközök, következő generációs mobiltelefonok piacán.

[FT.com] A Parthus Technologies, az ír félvezetőgyártó felfedte legújabb fejlesztésének részleteit. Az új mobil-chip - melyet a Psion-nal közösen fejlesztett, s mely a Motorola következő generációs eszközeiben, a "Smartphones"-okban is meg fog jelenni - teljeskörű megoldást kíván nyújtani a hordozható eszközök, következő generációs mobiltelefonok piacán.
Az új "Infostream" konstrukció integrálja a személyi számítógépek, a GPS (Geographical Positioning System) rendszerek képességeit, a harmadik generációs mobiltelefonok fejlesztéseit is, mindezt az internet teljes körű támogatásával.
Az integráció költséghatékonységot, energiatakarékosságot, s könnyű használhatóságot ígér. Darabára mindössze pá dollár lesz, s a Parthus szerint a fejlesztésekre fordított idő is drasztikusan csökkenthető az új chip segítségével.
Az "Infostream" ARM mikroprocesszort hordoz magában, melyen Symbian operációs rendszer fut, a Psion feljesztését. Ettől természetesen el lehet térni, Microsoft Pocket PC és Linux is futtatható rajta.
a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.