Szerző: Barna József

2000. október 7. 17:02

Az AMD kiadta SimNow! szimulátorát

Az AMD tegnap hivatalosan is hozzáférhetővé tette x86-64 TM GNU/Linux alatt futtatható technológiai szimulációs alkalmazását, mely BIOS gyártók, alkalmazás fejlesztők és operációsrendszer-fejlesztők számára teszi lehetővé az x86-64 technológiára írt alkalmazások szoftveres tesztelését. Az AMD ezzel kívánja elősegíteni a 64 bites technológiára való áttérés zökkenőmentes lebonyolítását; és természetesen így kívánja megnyerni a fejlesztőket saját Sledgehammer kódnevű processzorainak támogatására.

Az AMD tegnap hivatalosan is hozzáférhetővé tette x86-64TM GNU/Linux alatt futtatható technológiai szimulációs alkalmazását, mely BIOS gyártók, alkalmazás fejlesztők és operációsrendszer-fejlesztők számára teszi lehetővé az x86-64 technológiára írt alkalmazások szoftveres tesztelését. Az AMD ezzel kívánja elősegíteni a 64 bites technológiára való áttérés zökkenőmentes lebonyolítását; és természetesen így kívánja megnyerni a fejlesztőket saját Sledgehammer kódnevű processzorainak támogatására.

[Forrás: Electic Tech]

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról

részvény

1

Kiszállt az Arm-ból az Intel

2024. augusztus 14. 10:49

A részvénypiaci manőver alapvetően jól illik az átstrukturálási folyamatba.