:

Szerző: xtr

2000. szeptember 9. 23:08

A gép otthona a doboz (második felvonás)

Megígértem, hogy a legszebb és/vagy legötletesebb dobozokról említést teszek. Nagy bánatomat böngészésbe fojtva találtam is egyet, amit nem bírok megállni szó nélkül.

Szerintetek is gyönyörű?

Elsőként azon akadt meg a szemem, hogy 4 db. 120mm átmérőjű ventillátor van beépítve. Ezek természetesen kisebb feszültséget kapnak, mint amennyi "járna" nekik, így kis zajkeltés mellett is sok levegőt tudnak szállítani.
Második szembetűnő dolog a mérete, hiszen alacsony, mint egy mini torony, és dupla olyan széles, mint hagyományos "egyoszlopos" társai. Mégis bőségesen van benne hely mindennek.

Harmadik dolog az elkészítés. Rengeteg doboz készül úgy, hogy egy mini vagy midi torony alkatrészeit (pl. alaplapfiók) átpakolják egy hatalmas dobozba. A kollegaúr is így tett, bár nagyon jól látható, hogy megfordult a fejébe az eredeti doboz melléépítés is. A legtöbben azért vetik el ezt az ötletet, mert így a doboz nem kényelmesen egyterű. A merevítésen kívül az alaplaptartó is elválasztja a két rész egymástól. Ennek ellenére nagyon szépen föl lehet őket hegeszteni egy 2mm vastag lemezre.
Amint tudok, felteszek képeket erről a módszerről is. Tanulságos lehet sokaknak.

Az első felvonást is érdemes megnézni.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.