:

Szerző: Koi Tamás

2012. július 4. 12:29

Új adatroaming-csomagok Telenor-előfizetőknek is

A Vodafone és a T-Mobile után a Telenor Magyarország is kínál ügyfeleinek új, kedvezményes adatroaming-opciókat, mellyel az Európai Unió területén és Horvátországban a listaárnál olcsóbban használhatják okostelefonjukat.

Mától a Telenor is kínál előfizetői és kártyás ügyfelei számára új, kedvezményes adatroaming-opciókat, a cég ezzel csatlakozott a Vodafone-hoz és a T-Mobile-hoz, melyek évek óta kínálnak a listaárnál olcsóbb használatot lehetővé tevő konstrukciókat ügyfeleik számára. A TravelSure Net konstrukció-család egy forgalmi díjas tarifából és két fix adatforgalom-mennyiséget tartalmazó kiegészítő opcióból áll.

A forgalmi díjas TravfelSure Net az 1-es díjzónában, illetve Horvátországban két szolgáltatónál (Tele 2, VipNet) napi 3 megabájt adatforgalom eléréséig kilobájtonként 0,48 forintos kell fizetnie az ügyfélnek, ami végeredményben megabájtonként több mint 491 forintos, tehát a listaárnál majd kétszer drágább tarifát jelent. A TrevelSure Net előnye akkor használható ki, ha az előfizető a napi rendelkezésre álló maximális keretet, 10 megabájtot leforgalmaz, a 3 és 10 megabájt közti adatforgalomért ugyanis nem kell fizetnie, így 10 megabájtnyi forgalom végeredményben összesen 1475 forintba kerül maximum, vagyis egy megabájt 147,5 forintra jön ki.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY!

Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

Hello, itt az idei SYSADMINDAY! Szabadtéri helyszínen idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt. Melós hónapok után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal.

A társaság által nyújtott két másik TravelSure Net adatcsomag 3, illetve 10 napra biztosít 15 vagy 200 megabájt roaming adatforgalmat, 990 vagy 6990 forintért cserébe. A szolgáltató a limit 80 százalékának elérésekor SMS-ben figyelmezteti az előfizetőt, ezt követően a számlázás az ügyfél által korábban választott roaming alapcsomag, a normál adatroaming vagy a TravelSure Net díjszabása szerint történik.

A Telenor mellett a Vodafone és a T-Mobile is kínál kedvezményes adat- és beszédroaming lehetőségeket az ügyfelek számára. A Vodafone-nál július elseje óta él az Európai Napijegy szolgáltatás, ami napi 990 forint ellenében belföldi percdíjakat és 50 megabájtnyi roaming adatforgalmat biztosít. A T-Mobile továbbra is változatlanul biztosít háromféle roaming-opciót ügyfeleinek (Travel&Surf), ezek közül a legolcsóbb 690 forintért napi 10 megabájtot, a közepes 2090 forintért napi 50 megabájtot, a legnagyobb pedig 10790 forintért heti 250 megabájtot biztosít - a forgalom mérése minden opció és mindkét szolgáltató esetében 100 kilobájtos egységekben történik.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.