:

Szerző: mz

2000. augusztus 31. 22:31

HP AutoCAD Device Interface

A Hewlett-Packard Company újonnan bevezetett nyomtatási megoldása kimondottan a CAD és egyéb műszaki grafikus alkalmazások felhasználói számára készült. A díjnyertes hp DeskJet 1220C színes, tintasugaras nyomtatóhoz kifejlesztett ADI (AutoCAD Device Interface) meghajtó lehetővé teszi az A3-as nagyságú tervrajzok gazdaságos nyomtatását.
Az ADI meghajtó az AutoCAD 12-es, 13-as és14-es verzióját támogatja. Az új nyomtatási megoldás révén az AutoCAD felhasználók A3-as méretű tervrajzokat nyomtathatnak, így kényelmesen megvizsgálhatják és elemezhetik munkájuk kiválasztott részeit. Az eszköz A3-asnál kisebb méretű AutoCAD rajzok kinyomtatására is alkalmas.
A 2000. elején bevezetett hp DeskJet 1220C máris előkelő helyezéseket ért el a szaklapok listáin. Elnyerte többek között a Cnet.com és az Outdoor Photographer magazin szerkesztői ajánlását, és maximális pontszámot gyűjtött össze a PC Magazine ötfokozatú értékelő skáláján. A SpencerLab Digital Color Laboratory által végzett összehasonlító elemzésben a hp DeskJet 1220C mind sebesség, mind egy nyomtatott oldalra eső költség, mint pedig felhasználói munkaigény szempontjából jobban teljesített az Epson Stylus Color 1160 és az Epson Stylus Photo 1200 nyomtatóknál.
a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.