:

Szerző: Koi Tamás

2009. szeptember 7. 15:54

Magyarul is megtanult a mobilos NOD32

Megjelent a NOD32 és Smart Security biztonsági szoftvereivel komoly sikereket elért ESET okostelefonokra fejlesztett biztonsági alkalmazásának legújabb verziója. A Mobile Antivirus okosabb és könnyebben használható, mint a korábbi verziók, ráadásul a tizenöt támogatott nyelvben már a magyar is szerepel.

Az ESET tavaly októberben dobta piacra a Windows Mobile platformon működő Mobile Antivirus első változatát. A szoftvert azóta jelentősen továbbfejlesztették, a most megjelent verzió pedig már 15 nyelven, köztük magyarul is elérhető. A fejlesztéseknek köszönhetően letisztult a kezelőfelület, bővültek a frissítési és ellenőrzési beállítások, valamint egyszerűbbé vált a program aktiválása is.

Az okostelefonokra fejlesztett biztonsági alkalmazás a NOD32 Antivirusnál használt heurisztikus felderítési módot alkalmazza. A szkennelés a fejlesztők szerint nem igényel komoly erőforrásokat, így nem lassítja le a telefon működését. A frissítési állományok letöltése emellett nem igényel nagy adatforgalmat, az új verzióban ettől függetlenül a letöltés ütemezése több lépcsőben is szabályozható. Az ESET Mobile Antivirussal az SMS-ben érkező spamek is kiszűrhetők.

Az ESET Mobile Antivirus az ESET Smart Security Business Edition felhasználói számára a megvásárolt licencmennyiség erejéig ingyenesen, az ESET NOD32 Antivirus Business Edition licenctulajdonosok számára pedig féláron érhető el. Az érvényes licenccel rendelkező felhasználók ingyenesen térhetnek át az új verzióra.

Az ESET Mobile Antivirus megoldás 1.3-as verziójának harmincnapos próbaváltozata letölthető a szoftvercég weboldaláról. Az ESET Smart Security Business Edition felhasználói a megvásárolt licenc mennyiségéig ingyenesen, a NOD32 Antivirus Business Editiont használók pedig féláron juthatnak hozzá a programhoz.

A K8s annyira meghatározó technológia, hogy kis túlzással szinte az összes IT-szakemberre nézve karrier-releváns.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.