Szerző: zimi

2008. december 23. 14:35

Több Epson Stylus Pro modell vásárlói ingyenesen tölthetik le a Mirage Premium Edition szoftvert

Korábban már beszámoltunk a myEpsonPrinter oldalról, ahová már hazai Epson-nyomtatók felhasználói is regisztrálhatnak. Az oldal az eddigi szolgáltatások mellett ezentúl számos nagyformátumú készülékhez ingyenesen kínálja a fizetős Mirage bedolgozó modult.

[HWSW] Korábban már beszámoltunk a myEpsonPrinter oldalról, ahová már hazai Epson-nyomtatók felhasználói is regisztrálhatnak. Az oldal az eddigi szolgáltatások mellett ezentúl számos nagyformátumú készülékhez ingyenesen kínálja a fizetős Mirage bedolgozó modult.

Ahogy arról megelőző hírünkben olvashattak, a nagy formátumú (LFP) Epson Stylus Pro nyomtatók tulajdonosai saját nyomtatóikat akár távolról, egy webes felületen keresztül menedzselhetik, ha előfizetnek a myEpsonPrinter.eu szolgáltatására. E szolgáltatás révén a rendszergazda nyomon követheti minden egyes készülék állapotát, de ugyanitt értesítést is kap a szükséges karbantartási intézkedésekről, emellett a folyó nyomtatási munkák pontos költségeit is nyomon követheti.

Most további extrával kedvez az Epson a myEpsonPrinter.eu előfizetőinek. 2009. június 9-ig a Epson Stylus Pro 3800, 4880, 7880, 7900, 9880, 9900, és 11880 tulajdonos előfizetők ingyenesen letölthetik a mintegy 400 euró értékű Mirage Premium Edition plugint. A professzionális szoftver használható Adobe CS3/4 csomagokhoz, Mac OS X, Windows XP és a Vista 32 és 64 bites változatai alatt is. Segítségével a felhasználók egyszerűen használható, a CS-ből azonnal elérhető, minden eszközt magában foglaló kezelőfelületet kapnak a nyomtatáshoz, nem kell a meghajtópogram beállításaival foglalkozniuk. A szoftver lehetővé teszi azt is, hogy korlátlanul megszabhassák panorámamódban a nyomat hosszát, PhotoShop és InDesign alatt egyaránt.

Ugyan a felsorolt típusok tulajdonosai ingyenesen tölthetik le a szoftvert, ám csak akkor, ha már előfizetői a myEpsonPrinter.eu szolgáltatásnak. Ez pedig egyelőre csupán a GS6000-es modellhez jár ingyenesen, egyéb készülékekhez a Cover Plus+ csomag keretében elérhető. A három éves előfizetési díj 400-2400 euróig terjedhet, így a nagyobb nyomtatók esetében könnyen kigazdálkodható az ajándék szoftver ára. A gyártó tervezi, hogy a szolgáltatást olcsóbbá illetve ingyenessé tegye, de hogy ez milyen mértékben és milyen modellekre, nyomtató típusokra valósul majd meg, az egyelőre nem eldöntött.

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról

részvény

1

Kiszállt az Arm-ból az Intel

2024. augusztus 14. 10:49

A részvénypiaci manőver alapvetően jól illik az átstrukturálási folyamatba.