:

Szerző: mz

2000. július 6. 00:22

Oracle szoftverek és Compaq hardver - kölcsönös optimalizálás

A Compaq Computer Corporation és az Oracle Corporation ma bejelentették, hogy a Compaq kiszolgálóinak és tárolóeszközeinek teljes termékskáláján támogatni fogja az Oracle Internet Platformot, és így megbízható, jól méretezhető és teljes körű feladatkritikus e-business platformot kínál a legkülönbözőbb méretű cégeknek. A megegyezés alapján a két cég közösen végzi el a Compaq platformok és az Oracle E-Business platform egymáshoz optimalizálását és együttes tesztelését, majd professzionális szakirányú szolgáltatásai keretében integrált megoldásokat kínál ügyfeleinek.
Ezen belül biztosítják az Oracle Internet Platform optimalizálását a Compaq különböző kiszolgálóira – a Windows NT vagy Windows 2000 operációs rendszerű ProLiant kiszolgálókra, és a Tru64 UNIX vagy OpenVMS rendszerű AlphaServer családra –, valamint a StorageWorks tárolótermékekre. A közös Compaq–Oracle e-business platform 2000 negyedik negyedévétől lesz megrendelhető a Compaqtól.
A szerződés keretében a Compaq házon belül is bevezeti az Oracle Internet Platformot. Azáltal, hogy Oracle8i adatbázis-kezelőt, az Oracle Internet Application Server 8i (Oracle iAS) internetes alkalmazáskiszolgálót és az Oracle Internet Developer Suite internetes fejlesztői környezetet tartalmazó Oracle Internet Platformot a különböző Compaq kiszolgálóplatformokra optimalizálják, a két cég a kisvállalatoktól a világcégekig a legkülönbözőbb méretű ügyfeleknek biztosít szilárd alapot az átfogó e-business megoldások rugalmas, hatékony és könnyű bevezetésére. A platformközi integráció azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználónak csak egyszer kelljen megírnia a Java-alkalmazásokat, majd azokat az összes Compaq platformra telepítheti. Emellett a Compaq kiszolgálóinak jó méretezhetősége az Oracle Internet Platform lehetőségeivel párosulva a telepítési lehetőségek lehető legszélesebb skáláját biztosítja, az egy kiszolgálós környezetektől egészen a nagy fürtökig. Így a felhasználók a meglévő technológiai beruházások megőrzésével bővíthetik tovább infrastruktúrájukat.
a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.