:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. augusztus 17. 12:35

Zebra: egyszerű RFID-integráció a Microsoft BizTalk platformmal

A Zebra Technologies új fejlesztésű DSPI (Device Service Provider Interface) megoldása lehetővé teszi a Zebra rádiófrekvenciás azonosító (RFID) termékeinek plug-and-play rendszerű beillesztését a Microsoft BizTalk RFID-platformba.

[HWSW] A Zebra Technologies új fejlesztésű DSPI (Device Service Provider Interface) megoldása lehetővé teszi a Zebra rádiófrekvenciás azonosító (RFID) termékeinek plug-and-play rendszerű beillesztését a Microsoft BizTalk RFID-platformba.

A rádiófrekvenciás azonosítás széles körű elterjedésének egyik legfőbb akadálya, hogy az RFID-termékeket rendszerint nehezen lehetett integrálni a vállalatok meglévő rendszereibe. A BizTalk RFID-vel együttműködő DSPI révén a Windows-alapú eszközök egyszerűen felismerik, konfigurálják és felügyelik a Zebra nyomtatókat, így a Zebra RFID-termékei könnyen kapcsolatot tudnak teremteni a Windows-környezettel a Microsoft BizTalk RFID-platformon keresztül. A Zebra RFID-nyomtatói elvégzik az RFID-olvasókra vezeték nélkül továbbítható RFID-tagek vagy intelligens címék hibamentes programozását

"A BizTalk RFID-vel megvalósított együttműködés maximális funkcionalitást és sokoldalú RFID-nyomtatómegoldást jelent ügyfeleinknek, és változatlanul biztosítja számukra a Zebra termékekre hagyományosan jellemző megbízhatóságot és egyszerű használatot" -- mondta Halász Árpád, a Zebra délkelet-európai értékesítési vezetője. "A Zebrával kiépített kapcsolat révén ügyfeleink rendszerei közvetlenül csatlakozhatnak az RFID nyomtató- és kódoló eszközökhöz így egyszerűsítve az integráció folyamatát" -- tette hozzá Nagy Levente, a Microsoft Magyarország alkalmazásplatform termékmenedzsere.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.