:

Szerző: Ady Krisztián

2007. június 19. 10:18

A Balaton melletti területeket is lefedte HSDPA-val a Pannon

Újra visszavette a településszámra vetített elsőséget a 3G/HSDPA-lefedettség szempontjából a Pannon, újabb 15 település bekapcsolásával közel 60 helységben érhetik el az ügyfelek a gyorsabb mobil internetet. A nyár beindultát mi sem jelezhetné jobban, hogy a Pannon ezúttal a Balaton mellett fejleszt, éppen időben a szezon kezdetére.

[HWSW] Újra visszavette a "településszámra vetített" elsőséget a 3G/HSDPA-lefedettség szempontjából a Pannon, újabb 15 település bekapcsolásával közel 60 helységben érhetik el az ügyfelek a gyorsabb mobil internetet. A nyár beindultát mi sem jelezhetné jobban, hogy a Pannon ezúttal a Balaton mellett fejleszt, éppen időben a szezon kezdetére.

A szolgáltató ügyfelei 59 településen érhetik el a harmadik generációs hálózatot, illetve azon keresztül az 1,8-3,6 megabit/s-os letöltési sebességet nyújtó HSDPA mobil adatátviteli technológiát is. A Balaton környéki települések egy részén június végéig, azaz a következő néhány napban válik elérhetővé a 3G/HSDPA hálózat, melynek valószínűleg nagy hasznát veszi majd az oda érkező nyaralók hada.

Pannon 3G/HSDPA lefedettség
A kék az EDGE, a sárga a 3G/SHDPA lefedettséget jelöli

A mobil adatcsomagok az elmúlt három hónap alatt mindhárom mobilszolgáltatónál alaposan átalakultak, ugyanazért az összegért lényegesen nagyobb adatmennyiséget tölthetünk le. A változást a Pannon indította el áprilisban, amikor két, nagy adatmennyiséget tartalmazó internetcsomagot indított útjára. A Pannon saját számításai szerint a lefedettség további növelésével a lakosság 37 százalékát éri el a 3G/HSDPA hálózattal.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.