:

Szerző: Bodnár Ádám

2007. május 30. 11:50

Új regionális vezető az SAP-nál

Manfred Joseph lett az SAP új közép-európai ügyvezető igazgatója. A szakember azonnali hatállyal átveszi a stratégiai tervezéssel, az értékesítéssel és a területi tevékenységgel, a professzionális szolgáltatásokkal és az SAP regionális teljesítményével kapcsolatos feladatok irányítását Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában. Joseph elődje, Martin Bednar távozik az SAP-tól. Bednar az SAP csehországi irodáját is vezette, ezt a pozíciót Radomir Kolarik veszi át.

[HWSW] Manfred Joseph lett az SAP új közép-európai ügyvezető igazgatója. A szakember azonnali hatállyal átveszi a stratégiai tervezéssel, az értékesítéssel és a területi tevékenységgel, a professzionális szolgáltatásokkal és az SAP regionális teljesítményével kapcsolatos feladatok irányítását Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában. Joseph elődje, Martin Bednar távozik az SAP-tól. Bednar az SAP csehországi irodáját is vezette, ezt a pozíciót Radomir Kolarik veszi át.

Korábban Manfred Joseph az SAP közép-európai operatív vezérigazgató-helyetteseként komoly részt vállalt a térség növekedésének és nyereséges működésének ösztönzésében. Joseph az elmúlt több mint 20 évben számos felsővezetői munkakört töltött be európai vállalatoknál. Mielőtt 2007 februárjában az SAP-hoz csatlakozott, az osztrák Systema Human Information Systems GES.m.b.H. vezérigazgatója volt.

"Manfred határozott vezető és értékes regionális tapasztalatokkal rendelkezik" -- jelentette ki Ernie Gunst, az SAP EMEA ügyfélszolgálati szervezetének elnöke. "Meggyőződésem, hogy mélyreható szakértelme, valamint kivételes motiválási és munkaszervezési képességei révén eredményesen hozzá fog járulni régiónk nyereséges növekedéséhez."

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.