:

Szerző: Bodnár Ádám

2006. szeptember 21. 10:47

Meghosszabbította tárolóeszközök viszonteladásáról szóló megállapodását az EMC és a Dell

A Dell és az EMC bejelentette, hogy 2011-ig meghosszabbítják együttműködésüket a tárolóeszközök területén. A Dell és az EMC az eredeti megállapodást 2001 októberében írták alá, a világ legnagyobb PC-gyártója azóta forgalmazza az EMC tárolóeszközeit.

[HWSW] A Dell és az EMC bejelentette, hogy 2011-ig meghosszabbítják együttműködésüket a tárolóeszközök területén. A Dell és az EMC az eredeti megállapodást 2001 októberében írták alá, a világ legnagyobb PC-gyártója azóta forgalmazza az EMC tárolóeszközeit.

"A csupán névben megjelenő szövetségek túlságosan is gyakoriak" -- jelentette ki Kevin Rollins, a Dell vezérigazgatója. "A Dell-EMC kapcsolat az a ritka kivétel, amely valóban kivételes értéket és teljesítményt nyújt a vásárlóknak. Együtt képesek vagyunk a hálózati tárolórendszerek és szolgáltatások összes előnyét biztosítani mindenféle méretű vásárló számára, az egész világon." Joe Tucci, az EMC vezetője szerint az EMC és Dell élvonalbeli képességeinek páratlan kombinációja átformálta a tárolóeszközök világát.

A szövetség eddig a világon több mint 10 ezer vásárlónak több mint 34 ezer Dell | EMC márkájú tárolórendszert adott már el. A kapcsolat mértéke is folyamatosan bővül, mostanra már a Dell és az EMC tárolóeszköz-felügyeleti, biztonsági mentési és replikációs szoftvereket is közösen fejleszt. Az IDC jelentése szerint a második negyedévben az EMC vezette a merevlemezes tárolóeszközök piacát 20 százalékos részesedéssel, a Dell 7,8 százalékos piacrésszel holtversenyben a negyedik helyen állt.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.