:

Szerző: mz

2000. június 9. 18:50

Új MATÁVnet csomagok

Június elejétől a kis- és középvállalati ügyfelei kedvező áron, hagyományos és ISDN-telefonvonalon egyaránt megteremthetik internetes jelenlétük alapjait. A MATÁVnet két új komplex internet-hozzáférési csomaggal is jelentkezik az első nyári hónapban.
Az irodaNET64 csomag a gyors internetkapcsolatot, a cegnev.hu típusú e-mail szolgáltatást és a www.cegnev.hu címen elérhető webtárhelyet együtt kínálja megrendelőinek. A csoportos levelezési cím segítségével a vállalat dolgozói saját, céges e-mail címükről intézhetik hivatalos levelezésüket, akár úgy is, hogy a cégnek még önálló mailserver programot sem kell működtetnie. A vállalati weboldalt a MATÁVnet szerverén lehet elhelyezni - 10 Mbyte tárterületen -, így garantált annak folyamatos és rendkívül gyors elérhetősége. Amennyiben az irodaNET64 előfizetője ISDN-vonalon csatlakozik a hálózathoz, a csomag 64 kbit/s sebességű internetezést tesz lehetővé.
Ugyanezen szolgáltatásokat kínálja, de kétszeres sebességet azaz ISDN-vonalon mindkét 64 k-s csatorna használatát és megduplázott webtárhelyet biztosít az irodaNET128 elnevezésű csomag.
Az irodaNET64 havi előfizetési díja nettó 12 500 Ft, míg az irodaNET128 havi nettó 17 500 Ft-ba kerül. Mindkét csomaghoz szükséges, hogy előfizetőnk rendelkezzen önálló domain névvel – ha eddig ilyet nem jegyeztetett be, a csomagok vásárlóinak most kedvezményesen, egyszeri nettó 7000 Ft ellenében biztosítják egy magyar domain (cegnev.hu) regisztrációját.
a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.