Szerző: Ady Krisztián

2005. március 21. 10:11

Újabb digitális fényképezőgéppel bővült a hazai ImpressCam termékcsalád

Újabb modellel bővült az egyetlen hazai digitális fényképezőgép termékcsalád: az ImpressCam Ideal DSC-33-as készülék egy 3,1 megapixeles CCD érzékelő jeleiből alakítja ki a digitális képet. A készülék 3x-os optikai zoommal rendelkező objektívet kapott.

[HWSW] Újabb modellel bővült az egyetlen hazai digitális fényképezőgép termékcsalád: az ImpressCam Ideal DSC-33-as készülék egy 3,1 megapixeles CCD érzékelő jeleiből alakítja ki a digitális képet. A készülék 3x-os optikai zoommal rendelkező objektívet kapott.

A belépő szintű, elsősorban automata üzemmódra készült, igen könnyen kezelhető digitális fényképezőgépen sok paraméter kézzel is állítható, ilyenek az érzékenység, a képélesség, a fénymérési módszer. Lehetőségünk van az expozíció korrekció, a képtömörítés mértékének, valamint a fehéregyensúly állítására is.

A kedvező áron, bruttó 31 990 Ft-os áron megvásárolható fényképezőgép különlegessége az autófókusz segédfény, a sorozatfelvételek készítésének lehetősége, valamint a jó fényerejű, széles látószögű optika, melyek nem jellemzőek a hasonló kategóriájú készülékekre.

A gyárt(at)ó és forgalmazó honlapján a készülékkel készült tesztfotók is megtekinthetők.

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról

részvény

1

Kiszállt az Arm-ból az Intel

2024. augusztus 14. 10:49

A részvénypiaci manőver alapvetően jól illik az átstrukturálási folyamatba.