Szerző: Ady Krisztián

2004. december 22. 13:25

Letölthető a mobil windowsos Opera böngésző új technológiai előzetese

[HWSW] Az Opera Software elérhetővé tette mobil Opera webböngészőjének új windows okostelefonokon futó, technológiai előzetes verzióját, mely a Smartphone 2003 operációs rendszert használó windowsos okostelefonokon és kéziszámítógépeken futtatható. Az új technológiai demó 2005. március 31-éig szabadon használható.

Az Opera Software augusztusban jelentette be eddig elsősorban Symbian platformon futó mobil Opera böngészőjének windowsos változatát. A szoftver első kipróbálható bétaváltozatát október 14-én tette letölthetővé a vállalat. Ezt a bétát eddig 43 ezer felhasználó töltötte le.

Az Opera 7.60 for Windows Mobile TP az Opera legfrissebb, legújabb böngészőmotorjára épül, mellyel a weboldalak az aktuális képernyő méretétől függetlenül jeleníthetőek meg, anélkül, hogy azok horizontális irányban kilógnának. Az ehhez szükséges technológiát korábban SSR-nek (Small-Screen Rendering) nevezte a vállalat.

Ha szeretnél idén is pontos képet kapni az alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj néhány percet átfogó technológiai felmérésünkre! Honlapunkon a korábbi évek eredményeit is elérheted!

a címlapról

részvény

1

Kiszállt az Arm-ból az Intel

2024. augusztus 14. 10:49

A részvénypiaci manőver alapvetően jól illik az átstrukturálási folyamatba.