:

Szerző: Ady Krisztián

2004. augusztus 11. 11:37

Kompatibilisek a Symantec vírusvédelmi megoldásai a Windows XP második szervizcsomagjával

A Symantec bejelentette, hogy lakossági és vállalati vírusvédelmi és integrált biztonsági megoldásai, valamint adminisztrációs megoldásai egyaránt kompatibilisek a minap hivatalosan is megjelent második Windows XP szervizcsomaggal.

A Symantec bejelentette, hogy lakossági és vállalati vírusvédelmi és integrált biztonsági megoldásai, valamint adminisztrációs megoldásai egyaránt kompatibilisek a minap hivatalosan is megjelent második Windows XP szervizcsomaggal.

"Az átfogó internetes biztonság minden számítógép felhasználó számára elsődleges kérdés kell legyen" -- mondta Stephen Cullen, a Symantec vezető elnökhelyettese. "A Symantec támogatja a Microsoft azon törekvéseit, mely során növelik a számítógépes biztonság iránti igényt a Windows XP Service Pack 2 kihozatalával. A Symantec örömmel védi meg a Windows felhasználókat a Service Pack 2-vel kompatibilis lakossági és vállalati vírusvédelmi és integrált biztonsági termékeivel."

A Symantec vírusvédelmi és integrált biztonsági megoldásai egyedülállóak, hiszen egy további biztonsági funkciót nyújtanak azzal, hogy a meglétüket/állapotukat a felhasználó gépén elrejtik a hívatlan szemek elől. Ahhoz, hogy az SP2-ben lévő Security Center is felismerje a Symantec termékek állapotát, a Symantec hamarosan rendelkezésre bocsátja a termékfrissítést, mely a LiveUpdate technológián keresztül lesz majd letölthető.

"A Windows XP Service Pack 2 továbbfejlesztett biztonsági technológiákkal felszerelve egy fontos lépés a felhasználók védelme érdekében" -- mondta Neil Charney, a Windows Client Product Management igazgatója a Microsoftnál. "Örülünk, hogy együttműködhetünk a Symanteckel a biztonság területén most és a jövőben."

A Symantec vállalati adminisztrációs megoldásai segítenek az ügyfeleknek gyorsan teríteni az olyan javítócsomagokat, mint például a Windows XP Service Pack 2, képesek meglévő számítógépeket új operációs rendszerekre migrálni, megállapítani, melyek azok a rendszerek ahol hiányoznak a patch-ek, biztonsági hot-fix-ek.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.