Szerző: castor

2004. június 3. 18:09

A hidegháború időszakát mutatja be a Red Ice stratégiai játéka

Letölthetővé vált a Red Ice csapat által fejlesztett Cold War Conflicts stratégiai játék 159 MB-os demó változata . A program egy hónapja jelent meg Európában a GMX Media kiadásában.

Letölthetővé vált a Red Ice csapat által fejlesztett Cold War Conflicts stratégiai játék 159 MB-os demó változata. A program egy hónapja jelent meg Európában a GMX Media kiadásában.


Az oroszok már a spájzban vannak?

A kipróbálható verzió futtatásához minimum egy 500 MHz-es processzorra, 128 MB RAM memóriára és egy 16 MB-os videókártyára lesz szükségünk. A Cold War Conflicts-ban összesen nyolc nemzet (Amerikai Egyesült Államok, Izrael, Egyiptom, Észak-Korea, Nagy-Britannia, Szíria, Szovjetunió, Kína) szemszögéből élhetjük újra az 1950 és 1973 közti időszakot, melyet a készítők 37 küldetés keretében dolgoztak fel.

A játékmenet a hagyományos stratégiai irányvonalat követi, de a küldetések más hasonló programokkal ellentétben nem lineárian követik egymást, azaz ha egyszer hibázunk, akkor az hatással lesz a következő misszió kiindulási pontjára, és a rendelkezésünkre álló haderő számára.

a címlapról