:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. február 13. 16:40

Új tárolóeszközökkel és szoftverekkel jelentkezett az EMC

Joseph M. Tucci
Joseph Tucci
[Hill and Knowlton] Az EMC Corporation egy sor új rendszert és szoftverinnovációt mutatott be réteges szerkezetű tárolóeszközeinek teljes skálájához, amely magában foglalja a felsőkategóriás, középrétegbeli, hálózatra csatlakozó tárolóeszközöket (network attached storage, NAS), valamint a tartalom-alapú tárolóeszközöket (CAS).

"A tároló-iparágban történő mélyreható változások hatására az EMC kiemelt figyelmet szentel a réteges szerkezetű tárolóplatfomoknak, amelyek az információ életciklus menedzsment stratégia alapjai" -- mondta Joe Tucci, az EMC elnök-vezérigazgatója. "A mai bejelentés alátámasztja ezt a törekvést. Az EMC ma bemutatta az iparág legszélesebb körű és legnagyobb teljesítményű réteges szerkezetű tárolómegoldásait, amellyel segíti ügyfeleit információik kezelésében."

"Mialatt minden termékünk kategóriájában kiemelkedőnek számít, ügyfeleink számára az integrált termékcsaládok, a teljes körű visszamenőleges kompatibilitás, valamint az adatok helyét nem változató frissítés jelenti a hozzáadott értéket" -- mondta David Donatelli, az EMC tároló platform műveletekért felelős vezető alelnöke.

Az új Symmetrix DMX, a CLARiiON CX, a Celerra és a Centera tárolórendszerek és szoftverek egyidejű és széles körű bemutatása egyedülálló alkalom az EMC történetében. A mai bejelentés az iparág legszélesebb tárolóeszköz-skáláján keresztül mutatta be az EMC szolgáltatásainak és termékeinek széles körét. A vállalat új termékei a következők:

  • Symmetrix DMX-2: A Symmetrix DMX rendszerek az új DMX-2-es technológiával működnek, 30 százalékkal megnövelve ezáltal a rendszer teljesítményét a hasonlóan konfigurált, korábbi Symmetrix DMX rendszerekhez viszonyítva. A Symmetrix DMX család teljes fejlesztése révén elért teljesítmény a 12 hónappal ezelőtt bemutatott Symmetrix DMX sorozat teljesítményének kétszerese. Ez a tárolórendszerek területén a legmagasabb teljesítményt képviseli. A Symmetrix DMX-2-es modellek már az új, felsőkategóriás DMX-2 technológiával készültek. Az új technológia a már meglévő Symmetrix DMX rendszerek frissítésére is használható, az adatok helyének változatása nélkül.
  • CLARiiON CX: A következő generációs CLARiiON CX300, CX500 és CX700-as rendszerek teljes skálája felhasználóinak magasabb teljesítményt kínál a korábbi változatokéval azonos áron, valamint kedvező helyreállítási lehetőségeket biztosít kiemelkedő befektetés-védelem elérése mellett. A rendszerek új modellekként kaphatók, valamint alkalmasak a már meglévő CLARiiON CX rendszerek frissítésére, az adatok helyének változatása nélkül.
  • Celerra NAS átjáró és integrált rendszerek: a világ legnagyobb NAS termékcsaládja új modellekkel és fejlesztésekkel bővült, kihasználva az iparág átjáró alapú NAS fejlesztések felé irányuló tendenciáját.
  • Az új Celerra NS700G rugalmas réteges szerkezetű tároló lehetőséget biztosít, ár/teljesítmény terén iparág-vezető helyet foglal el.
  • Az új Celerra NS700 integrált NAS rendszer szintén iparág-vezető az integrált rendszerek ár/teljesítménye terén azáltal, hogy a jövőben lehetővé teszi az átállást egy átjáró-alapú architektúrába.
  • Az új Celerra 514 Data Mover elődjéhez képest 56 százalékos teljesítménynövekedést (26,156 SPEC IOPS) jelent.
  • Centera: új natív nagyszámítógépes kapcsolódás Centera tartalom-alapú adattárolókhoz, amely nagy mennyiségű, nagyszámítógépes környezetben tárolt rögzített tartalmú digitális eszközt szabadít fel. A ma bemutatott új Centera platform-fejlesztések a korábbi modellekhez képest ötszörösére növelik a teljesítményt, és megkétszerezik az adatreplikáció sebességét.

Az EMC több, tárolóeszköz-alapú szoftvert is bemutatott, valamint kifejezte folyamatos elkötelezettségét nyílt, interoperábilis, hálózatra kapcsolt tárolóeszköz-környezetre vonatkozó szabványokon alapuló termékek kifejlesztése iránt. Az EMC 1997 óta kapható Symmetrix, és a 2000 óta kapható Symmetrix DMX rendszereit mostantól a SNIA (Storage Networking Industry Association) SMI-S-alapú (Storage Management Inititative Specification) szoftverei is menedzselhetik.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.