:

Szerző: roberto

2003. december 5. 10:41

A SuSE újabb két jelentős ügyfelet tudhat magáénak Németországban

[SuSE] A SuSE Linux AG tegnap bejelentette, hogy a növekvő nagyvállalati

[SuSE] A SuSE Linux AG tegnap bejelentette, hogy a növekvő nagyvállalati Linux-felhasználás jegyében két új ügyféllel gazdagodott a klientúrája. A McDonald's gyorsétterem-lánc, illetve az ország legnagyobb optikaibolt-hálózata, az Apollo-Optik is a SuSE Linux üzleti termékvonala mellett tette le a voksát.

A McDonald's Germany országszerte 1200 gyorséttermet kiszolgáló informatikai hálózatában SuSE Linux Enterprise Servert használ a DNS, FTP és proxy szolgáltatásokhoz. Thomas Trepl, a McDonald's Germany projektvezetője a hírt kommentálva elmondta, hogy a SuSE vállalati szerver operációs rendszerével több mint 400 napos folyamatos üzemelési időket sikerült elérniük, és ez csupán a hardveres bővítések miatt nem lehet hosszabb. Amit Trepl fogalmazott: "a nagyszerű szkriptelési lehetőségek maximális rugalmasságot biztosítanak [...] és gyorsabb implementációt".

Az Apollo-Optik a SuSE Linux Standard szerverekre való, 2006-ig megtörténő fokozatos átállással szeretné csökkenteni IT-kiadásait. A cég közleménye szerint a Fujitsu-Siemens hardverekkel és a SuSE szoftverekkel üzletenként ötven százalékot sikerül lefaragniuk az informatikai beruházási költségekből.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.