:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. július 23. 09:48

Pannon GSM Guinness rekord-kísérlet a Sziget Fesztiválon

A július 30-a és augusztus 6-a között zajló Sziget Fesztiválon komoly szerep jut a mobilosok táborában egyre szélesebb körben hódító multimédiás üzeneteknek.

A július 30-a és augusztus 6-a között zajló Sziget Fesztiválon komoly szerep jut a mobilosok táborában egyre szélesebb körben hódító multimédiás üzeneteknek.

A Pannon GSM előfizetői telefonjuk kijelzőjére varázsolhatják a Sziget legmozgalmasabb pontjain készült pillanatképeket, így akkor is beleélhetik magukat a koncertek hangulatába, ha kénytelenek voltak távol maradni azok forgatagától. A szigetlakóknak sem kell lemondaniuk a képüzenetek örömeiről, hiszen a Pannon Körtéren felállított Kör Caféban MMS-fal várja őket, ahová akár a mozgó Pannon GSM hostesseknél levő mobilokkal készített fotóikat is elküldhetik.

Akik nem elégszenek meg az MMS által lehetővé tett képmérettel, azoknak igazán monumentális élményt tartogat a Pannon GSM. A Pannon Körtér centrumában egy 25 méter átmérőjű, öt méter magas körvásznat feszít ki a mobil szolgáltató, amelynek számkódokkal jelölt mezőit kiszínezve egy gigantikus festmény: a Fesztivál Körkép bontakozik majd ki a Sziget lakóinak és a Rekordok Könyve ellenőreinek szeme előtt.

Az alkotás, ami a tervek szerint augusztus 5-én délután készül el, kilencszer nagyobb lesz, mint a műfaj eddigi világcsúcstartója, így akik feliratkoznak egy kis ingyenes számfestészetre, nemcsak exkluzív ajándékokkal lesznek gazdagabbak, de beírják magukat a Rekordok Könyvébe is.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.