Szerző: Ady Krisztián

2003. február 26. 11:33

Előfizetői kártyák fogadására is képes műholdvevő tunerkártyát dob piacra a Hercules

[Clubic.com] Új tunerkártyával bővítette kínálatát a Hercules, Európában is kapható lesz Smart TV Satellite terméke. A kártyával a földi tv-adások helyett műholdas, DVB szabvánnyal sugárzott digitális televízió és rádióadások fogható. A kártya különlegessége az integrált Common Interface, melybe kártyafogadó modult és abba előfizetői kártyát helyezve kódolt adások vételére is alkalmas lesz számítógépünk.

[Clubic.com] Új tunerkártyával bővítette kínálatát a Hercules, Európában is kapható lesz Smart TV Satellite terméke. A kártyával a földi tv-adások helyett műholdas, DVB szabvánnyal sugárzott digitális televízió és rádióadások fogható. A kártya különlegessége az integrált "Common Interface", melybe kártyafogadó modult és abba előfizetői kártyát helyezve kódolt adások vételére is alkalmas lesz számítógépünk.

A tunerkártya a máholdas adások MPEG-2 formátumú adását képes közvetlenül merevlemezre rögzíteni, így változatlan minőségben tekinthetjük meg a felvett adásokat. A Smart TV Satellite kártyához kapott szoftverrel Time Shifting szolgáltatást is igénybe vehetünk, tehát visszatekerhetünk az éppen nézett műsorban úgy, hogy a folyamatos rögzítésnek köszönhetően semmilyen későbbi történésről nem maradunk le.

A SmartTV Satellite körülbelül 250 eurós áron lesz kapható márciustól Európában, s természetesen egyirányú műholdas internetszolgáltatás igénybevételét is támogatja.

a címlapról