:

Szerző: Ady Krisztián

2002. október 12. 10:36

Ingyenes verziófrissítés a The Bat! vásárlóinak

A The Bat! magyarországi viszonteladójának közlése szerint a jövőben megvásárolt 1.X-es verziójú levelezőprogramok tulajdonosai ingyenesen nyergelhetnek át majd a program kettes verziójára.

[HWSW] A The Bat! magyarországi viszonteladójának közlése szerint a jövőben megvásárolt 1.X-es verziójú levelezőprogramok tulajdonosai ingyenesen nyergelhetnek át majd a program kettes verziójára.

A régóta várt és több megjelenési határidőt is maga mögött tudó The Bat! 2.0 ugyan idén biztos nem fog megjelenni, s óvatos becslések szerint is legkorábban fél év, mire kiadják az új verziót, ám a program megvásárlói a jövőben már ingyen kapják a verziószám-ugrás után kiadott változatokat.

A Windows platformra írt The Bat! levelezőprogram részesedése a piacon 10 százalék alatti, ám a vírusrezisztenciája és nagyon finom beállítási lehetőségei miatt egyre népszerűbbnek mondható. Egyetlen -- ám nem elhanyagolható -- hátránya, hogy a szoftverért fizetni kell: magánszemélyeknek áfával együtt 9000, diákoknak 6500 cégeknek 16 000 forint.

A viszonteladó szerint nem lehetetlen az sem, hogy az 1.x változatok korábbi vásárlói bizonyos ideig visszamenően szintén részesülnek az ingyenes verziófrissítés kedvezményéből.

Az új kedvezmény értelmében a most megvásárolt szoftverek tulajdonosai már ingyen részesülhetnek a régóta várt 2.0-ás verzió újdonágaiból. A legnagyobb várható fejlesztés a kliensprogram saját HTML motorja lesz.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.