Szerző: Bodnár Ádám

2002. szeptember 24. 17:15

Két új Lord of the Rings játékot jelentett be a Vivendi

A Vivendi Universal Publishing bejelentette, hogy fejlesztőcsapatai két új, a Lord of the Rings licencre épülő játékon dolgoznak. Az első a The Lord of the Rings: Middle-earth Online , mely egy interneten játszható szerepjáték lesz. Itt egy teljesen 3D-s világként barangolhatjuk be Középföldét.

A Vivendi Universal Publishing bejelentette, hogy fejlesztőcsapatai két új, a Lord of the Rings licencre épülő játékon dolgoznak. Az első a The Lord of the Rings: Middle-earth Online, mely egy interneten játszható szerepjáték lesz. Itt egy teljesen 3D-s világként barangolhatjuk be Középföldét.

A második program a The Lord of the Rings: The War of the Ring címet viseli, és A két torony, valamint A király visszatér csatáit dolgozza fel "valós-idejű" stratégiai játékként. A cég vezetője elmondta, hogy ők nem a film, hanem a könyv hivatalos jogaival rendelkeznek, így a szereplők kinézete nem fog megegyezni a színészekével.

A Vivendi eddig két Lord of the Rings programon dolgozott, az egyik az első kötetet feldolgozó The Fellowship of the Ring, a másik pedig a The Hobbit (A babó) című könyven alapuló játék. A film licencén alapuló játékokat jelenleg az Electronic Arts fejleszti.

a címlapról