:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. augusztus 16. 19:47

Saturn 150: LCD televízió és monitor egyben a Prolinktől

A Prolink Microsystems ma jelentette be PixelView Saturn 150 típusjelű folyadékkristályos kijelzőjét, melynek különlegessége, hogy televízióként és monitorként egyaránt használható. A 15 colos LCD-megjelenítőhöz a tv-funkciók kényelmes kihasználhatósága érdekében távirányítót is mellékel a cég.

[HWSW] A Prolink Microsystems ma jelentette be PixelView Saturn 150 típusjelű folyadékkristályos kijelzőjét, melynek különlegessége, hogy televízióként és monitorként egyaránt használható. A 15 colos LCD-megjelenítőhöz a tv-funkciók kényelmes kihasználhatósága érdekében távirányítót is mellékel a cég.

Televízióként használva a készülék 125 program eltárolására képes, teletext funkcióval is rendelkezik, valamint támogatja a Picture in Picture (PIP) és closed caption technológiákat. Emellett a hagyományos DVI monitorcsatlakozón túl S-Video és kompozit videó bemenettel is rendelkezik. És noha ezek feltehetően nem nyújtanak kifejezetten audiofil élményt, a kijelzőn helyet kapott három 4 wattos hangszóró is, melyek egyike a mélyek megszólaltatásáért felel.

A megjelenítő további jellemzői: 350 kandela/m2 fényerő, 25 ms-os képfrissítés és 500:1 kontrasztarány. A termék azonnal megvásárolható, fogyasztói áráról azonban egyelőre nincsen információ.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.