Szerző: Barna József

2002. július 15. 11:49

A VideoLogic nevet változtatott

Az Imagination Technologies videokártyákat és szórakoztatóelektronikai berendezéseket forgalmazó divíziója, a VideoLogic Systems ma jelentette be, hogy a cég a kibővült termékkínálatát jobban tükröző PURE Digital néven folytatja tevékenységét.

[HWSW] Az Imagination Technologies videokártyákat és szórakoztatóelektronikai berendezéseket forgalmazó divíziója, a VideoLogic Systems ma jelentette be, hogy a cég a kibővült termékkínálatát jobban tükröző PURE Digital néven folytatja tevékenységét.


A PURE Digital EVOKE-1 digitális (DAB) rádióvevő

A VideoLogic még tavaly októberben vezette be a PURE márkanevet szórakoztatóelektronikai termékeinél, így például az igen sikeres PURE DRX-601EX hordozható rádióvevő esetében. A névváltoztatás a cég termékkínálatában bekövetkezett változásokat igyekszik tükrözni. A PC-s grafikus megoldások szállítójaként indult VideoLogic ugyanis a jövőben még nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az Imagination által fejlesztett technológiákat hasznosító szórakoztatóelektronikai termékek gyártására és forgalmazására.

A névváltoztatás kapcsán Kevin Dale, a PURE Digital elnöke elmondta: "A VideoLogic márka megalapozott hírnevére építő PURE márkanév igen kedvező fogadtatásra talált a piacon. A harmadik generációs DAB digitális rádióvevő termékeink, így a PURE EVOKE-1 és a DRX-701ES bejelentését használtuk fel arra, hogy a PURE márkanevet hivatalosan is bevezessük."

A hivatalos sajtóközlemény szerint egyes termékcsoportok, így várhatóan a grafikus kártyák esetében, a cég a jövőben is megtartja a VideoLogic márkanevet.

a címlapról