:

Szerző: Ady Krisztián

2002. április 26. 08:44

Az Epson bemutatta legújabb fotónyomtatóját

[Yahoo] Az Epson America tegnap bejelentette legújabb fotónyomtatóját, mely minden tekintetben a cég csúcsmodelljének mondható. Az Epson Stylus Photo 2200 nyomtató amatőr és profi fotósoknak is ideális, üzleti és otthoni felhasználásra egyaránt. Ez a nyomtató váltja fel a cég termékvonalában a díjnyertes Epson Stylus Photo 2000P nyomtatót, és a cég szavai szerint új szabványt teremt a fotónyomtatásban.

[Yahoo] Az Epson America tegnap bejelentette legújabb fotónyomtatóját, mely minden tekintetben a cég csúcsmodelljének mondható. Az Epson Stylus Photo 2200 nyomtató amatőr és profi fotósoknak is ideális, üzleti és otthoni felhasználásra egyaránt. Ez a nyomtató váltja fel a cég termékvonalában a díjnyertes Epson Stylus Photo 2000P nyomtatót, és a cég szavai szerint új "szabványt" teremt a fotónyomtatásban.


Az előd modell Stylus Photo 2000P

Az Epson "UltraChrome" tintáit alkalmazó, 7 különböző színnel dolgozó nyomtatója jobb színvisszaadás mellett nyújt azonos vagy jobb teljesítményt, mint az előző generáció. Az egyedi pigment-bázisú festékek jobban fedik le a színtartományt, sokkal nagyobb sűrűséget és színtelítettséget produkálnak. A fekete-fehér és szürkeárnyalatos képek nyomtatását egy külön szürke szín teszi szebbé. Ezek a festékek is fény- és vízállók.

Az UltraChrome tinta gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé, egy 8"x10"-os fotó kinyomtatása 4 percet vesz igénybe, ez harmada az Epson Stylus Photo 2000P hasonló paraméterének.

Az Epson Stylus Photo 2200 modern, divatos külsőt kapott, fekete és ezüst színekben vásárolható meg. A nyomtató maximális felbontása 2880 x 1440 dpi, maximális nyomtatási területe 13" x 44". A fotónyomtatáshoz automata papírvágót is mellékelnek, ezzel a papír szélét lehet levágni a keret nélküli nyomtatáshoz.

Az Epson Stylus Photo 2200 nyomtató mellé az Epson Film Factory alkalmazását is megkapjuk PRINT Image Matching támogatással. A nyomtató Windows és Macintosh platformot támogat, párhuzamos, USB 2.0 és IEEE-1394 (FireWire) portokkal rendelkezik.

A legújabb modell júliustól lesz megvásárolható 699 dolláros ajánlott áron.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.