:

Szerző: Barna József

2002. április 2. 20:50

A Gamekapocs játékmagazin új arca

Új arculattal és szolgáltatásokkal jelentkezik a Gamekapocs című online játékmagazin. A lap írói a jövőben a számítógépes játékokról szóló tesztek, előzetesek és hírek helyett elsősorban a végigjátszásokra, tippgyűjteményekre és letöltésekre helyezik majd a hangsúlyt, és elsődleges céljuk a játékok iránt érdeklődő olvasókból álló -- reményeik szerint egyre népesebb -- közösség számára egy hangulatos fórum biztosítása.

[HWSW] Új arculattal és szolgáltatásokkal jelentkezik a Gamekapocs című online játékmagazin. A lap írói a jövőben a számítógépes játékokról szóló tesztek, előzetesek és hírek helyett elsősorban a végigjátszásokra, tippgyűjteményekre és letöltésekre helyezik majd a hangsúlyt, és elsődleges céljuk a játékok iránt érdeklődő olvasókból álló -- reményeik szerint egyre népesebb -- közösség számára egy hangulatos fórum biztosítása.


Tetszetős külső

Ennek megfelelően az oldal gerincét a fórum adja majd. Itt jelennek meg a fenti témakörökben született írások is, akár egy már létező témához készült új hozzászólás formájában. Ugyanakkor a főoldal portálosabb jelleget kapott, és tulajdonképpen a fórumból szerzett érdekesebb információk közötti navigálásban segíti majd az olvasókat.

Egyben, hogy az olvasók ne maradjanak hírek nélkül, a szerkesztőség hosszú távú megállapodást kötött számos magyar online játékmagazinnal (HCGamer, PC Guru, SuperGamez, GameStar, Hardwired, PC Dome), melynek keretében ezek hírei felsorolásszerűen megjelennek a Gamekapocs főoldalán.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.