:

Szerző: Barna József

2002. január 31. 17:50

Látványos videó jelent meg a Haegemonia című, magyar fejlesztésű stratégiai játékból

A magyar Digital Reality fejlesztő stúdió beindította a várhatóan májusban megjelenő űrstratégiai játékának, a Haegemonia: Az Univerzum Légiói nak hivatalos honlapját. Ennek alkalmából pedig a csapat kiadott egy látványos beharangozó (teaser) videót, melynek angol nyelvű változata a most megnyílt oldalról , míg a magyar verzió a cég weboldaláról tölthető le.

A magyar Digital Reality fejlesztő stúdió beindította a várhatóan májusban megjelenő űrstratégiai játékának, a Haegemonia: Az Univerzum Légióinak hivatalos honlapját. Ennek alkalmából pedig a csapat kiadott egy látványos beharangozó (teaser) videót, melynek angol nyelvű változata a most megnyílt oldalról, míg a magyar verzió a cég weboldaláról tölthető le.

A Cryo kiadásában megjelenő, némileg borongós jövőképet festő játék egy 3D-s űrstratégia, amelyben a nyersanyagok kitermelésének legalább akkora szerepe van, mint egy politikailag jól felépített birodalom működésének. A hangsúly az űrben megvívott taktikai csatákra helyeződik, melyek kidolgozottsága minden eddigi játékét felülmúlja a fejlesztők szerint. Nem is elégszik majd meg a szoftver akármilyen vassal, hiszen a minimális rendszerkövetelmény egy 600 MHz-es Pentium III vagy Athlon processzor, 128 Mbyte memória és egy lehetőleg T&L egységgel rendelkező videokártya.

A hivatalos magyar nyelvű oldal elindulásáig hírek, képek, érdekességek és egyéb információk a fejlesztők oldalán érhetőek el.

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.