:

Szerző: roberto

2001. december 9. 11:15

A Gerling biztosító a SuSE Linux Enterprise szervert választotta a Microsoft Windows NT helyett

[SuSE] A SuSE és az IBM közösen jelentette be, hogy az egyik legnagyobb ipari és üzleti biztosító -- a Gerling Insurance AG -- különféle alkalmazásait futtató NT-szervereit egyetlen IBM S/390-es mainframe rendszerre cserélte le, amelyen a SuSE Linux Enterprise Server operációs rendszer működik.

SuSE[SuSE] A SuSE és az IBM közösen jelentette be, hogy az egyik legnagyobb ipari és üzleti biztosító -- a Gerling Insurance AG -- különféle alkalmazásait futtató NT-szervereit egyetlen IBM S/390-es mainframe rendszerre cserélte le, amelyen a SuSE Linux Enterprise Server operációs rendszer működik.

Az új megoldás Thomas Becker, a Gerling IT rendszereiért felelős GKI IT-igazgatója szerint csökkenteni fogja a költségeket, a Linux pedig teljesen új utakat nyit meg előttük.

Carol Stafford, az IBM eServer zSeries részlegének egyik vezetője elmondta, hogy "a Gerling remek példa arra, hogyan ismerik fel a vásárlók az alkalmazások több virtuális Linux szerveren, ám egyetlen mainframe gépen való futtatásának előnyeit. A működtetési költség csökkenésén és az alkalmazások hatékonyabb működésén kívül a nyitva áll az út az üzleti lehetőségek bővítése felé is, a piacon ugyanis egyre több linuxos vállalati alkalmazás érhető el".

a címlapról

jogsértés

39

Bajban lehet az X az EU-ban

2024. július 12. 13:21

A Bizottság előzetes döntéshozatali eljárása szerint a közösségi platform működése több ponton is törvénysértő.